Dongguan Hongsheng Silicone Rubber Products Co., Ltd.

Sådan reduceres angst for kæledyr

Slip tid: 2022-08-03 15:36:19  Hits: 17

7 beviste måder at berolige din ængstelige hund


1. Øv din hund

if din hund har separationsangst, den åbenlyse måde at lette deres sind på er at aldrig lade dem være i fred. Det er ikke en realitet for de fleste kæledyrsejere, så brug af træning som både en limningstid og at trætte dit kæledyr er ofte en let løsning!


because angst kan forårsage et overskud af energi, at tage din Hund ud for at spille bold eller på en lang gåtur, før du rejser, kan værenyttigt. Det er også gavnligt at give masser af fysisk kontakt og tale med dem i løbet af denne tid. Og ligesom deres menneskelige kolleger kan motion hjælpe med at lindre stress ved at producere gavnlige endorfiner.


2physisk kontakt

there er sandsynligvis intet mere beroligende for en ængstelig hund end dens ejer berøring. Prøv at identificere tegn på angst hos din hund ognip dem i knoppen så tidligt som muligt ved at hente dem, kæle på sofaen eller give dem en god lang klappesession.


3massage

as Du ved sandsynligvis, en massage vil slappe af og berolige selv den mest ængstelige menneskelige---vidste du, at det også fungerer vidundere med hunde?! Angst forårsager ofte spids af muskler og massageterapi er en måde at lindre spænding på. Start vednakken og arbejdnedad med lange slag. Prøv at holde den ene hånd på hunden, mens den anden arbejder for at massere. Over tid kan du endda være i stand til at identificere, hvore Din hund har sin stress og arbejder bare på det ene område.


4. music terapi

music terapi har vist sig at være gavnlig for begge mennesker såvel som vores hunde- og kattevenner. Kraften i musik kan være beroligende og afslappende, mens du er hjemme, i bilen eller væk fra dit kæledyr. Musik kan også lindre støjfølsomheden ved at blokere gaden eller skræmmende lyde, der generernogle hunde og skaber angst.

research har vist, at mange hunde foretrækker klassisk musik. Harpmusik, der ofte bruges i hospicesituationer, kan være etnaturligt beroligende middel. 


5. time-out

whalwhile angst er ikke en dårlig Adfærd i sig selv, det kan hjælpe med at give din hundnogen tid-out,når de handler ud. Isolering af dit kæledyr i et sikkert og roligt rum kan hjælpe med at berolige deres flossedenerver. Måske har pladsennoget meget stille musikspil, lavt lys og \\ eller en eller anden aromaterapi tilgængelig./


you kan også prøve en zencrate til tid . ZRECRATE var designet til at hjælpe hunde med en række angstfaktorer. Det ligner en standardkasse, men den giver vibrationsisolering, støjdæmpning (gennem lydisolering), reduceret lys samt komfort og sikkerhed. En bevægelse

activeret sensor tænder for en blid ventilator,når din hund kommer ind, hvilket hjælper med at blokere støj og giver en stabil strøm af frisk luft. Du kan pre -nprogram kassen med musik. Den leveres med en aftagelig dør, så din hund kan selv-comfort og komme ind på ethvert tidspunkt.---


6

.

calming coatstshirts /-calming Frakker og tshirts anvender mildt, konstant pres på en hunds overkropp, der omgiver en hund, der ligner en svingende klud på en baby. Det anbefales til hunde med enhver form for angst induceret af rejser, adskillelse, støj eller fremmed angst.

-

depending på størrelsen på din hund, der er flere mærker og modeller at vælge imellem. Du kan tjekke Thundershirt Angst Jacket, American Kennel Club Stress Relief Coat og Comfort Zone Calming Vest.


7

.

alternative terapier While der er der er Begrænset bevis for, at alternative produkter kan være til gavn for hunde, der lider af angst, de produkter, der er anførtnedenfor, er ikke -ninvasive og vil ikke forårsagenogen skade. Det er terapier, der kan bruges alene eller kombineres med ovenstående for at være mere effektive. Sørg for at lave ordentlig forskning, inden du implementerer alternative terapier, og konsul også med din dyrlæge.

Tidligere: Hvad er silikone

Næste: 2022 Hot Selling Ice Face Roller

Del det

  • Dongguan Hongsheng Silicone Rubber Products Co., Ltd.
  • Dongguan Hongsheng Silicone Rubber Products Co., Ltd.
  • Dongguan Hongsheng Silicone Rubber Products Co., Ltd.
  • Dongguan Hongsheng Silicone Rubber Products Co., Ltd.
  • Dongguan Hongsheng Silicone Rubber Products Co., Ltd.
  • Dongguan Hongsheng Silicone Rubber Products Co., Ltd.